Elbette bilgiyi insanlara doğru olarak iletmek esastır, ama bu platformun adı özgürlüktür, kullanıcı buradan alırken de buraya verirken de bunun bilincinde olmalı, eleştirmek, düzeltmek yermek gayet doğaldır, olması gerekir, olmalıdır da
Ben yukarıdaki hatanın varlığına şu an üzülmüyor aksine seviniyorum,
Seviniyorum çünkü forumun statik izleyici kitlesi haricinde birisi kalkıpda bu ne ya diyebildi, bu böyle değil şöyle olmalı bunu söyleyebildi, arzulanan beklenilen şey sizin gibi eleştiren sorgulayan kullanıcı kitlesine ulaşmaktır.
Eğer bu hataların forumda istenen dinamik kullanıcı kitlesini yakalayacağına inansam hemen şimdi birkaç doğruyu daha siler yanlış yapardım...
Ve bukez üstü açık bir şekilde sizden rica ediyorum lütfen terimlerin doğrularını kendi elinizle ekleyin buraya hatalı olanlar yukarıda asılı kalsın - kalsın ki görür görmez CTRL+C - CTRL+V yapanlara tuzak - detayına inenlere "dur bakalım burda birisi şöyle yazmış hatalı diyor yanlış diyor neymiş aslı astarı" deyip üşenmeyenlere ışık olsun...
karpuzu tezgahtan seçip alanla, koltuğunun altına sıkıştırıp kaçan arasında fark olsun...

Slmlar...